"Rob Burke"
HD Standby (2014) 2014 5.8
Standby (2014)
Standby (2014)

Standby (2014)

Komedi Romancë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Standby (2014)
HD
IMDb: 5.8
90 min

Alan, pas dështimit të dasmës së tij dhe pushimit nga puna, punon me të ëmën në aeroportin e Dublinit. Aty takohet me dashurinë e tij të parë, Alisën me të…