"Rob Greenberg"
HD Overboard (2018) 2018 6.0
Overboard (2018)
Overboard (2018)

Overboard (2018)

Komedi Romancë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Overboard (2018)
HD
IMDb: 6.0
112 min

Një pronar i llastuar dhe i pasur bie jashtë anijes ku lundronte dhe humb kujtesën. Kështu, ai bëhet objekt i hakmarrjes së punonjëses së keqtrajtuar prej tij disa ditë më…

Country: ,