"Rob LaDuca(co-director)"
HD The Lion King II: Simba’s Pride (1998) 1998 6.5
The Lion King II: Simba’s Pride (1998)
The Lion King II: Simba’s Pride (1998)

The Lion King II: Simba’s Pride (1998)

Animuar Aventurë Familjar  1998 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
The Lion King II: Simba’s Pride (1998)
HD
IMDb: 6.5
81 min

Vajza e Simbas është çelësi për një rezolutë të një grindjeje të ashpër ndërmjet krenarisë së Simbas dhe krenarisë të mallkuar të udhëhequr nga shoku i saj.

Country: ,