"Rob Reiner"
HD Being Charlie (2015) 2015 6.2
Being Charlie (2015)
Being Charlie (2015)

Being Charlie (2015)

Dramë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Being Charlie (2015)
HD
IMDb: 6.2
97 min

Një djalosh i ri i varur nga droga arratiset nga klinika e rehabilitimit, ku ndërmerr një rrugë të gjatë dhe përballet me dashurinë e pamundur dhe me pridërit e tij…

Country:
HD Flipped (2010) 2010 7.7
Flipped (2010)
Flipped (2010)

Flipped (2010)

Dramë Romancë  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Flipped (2010)
HD
IMDb: 7.7
90 min

Historia e dy adoleshentëve që fillojnë të ketë ndjenja për njëri-tjetrin pavarësisht se janë shumë të kundërt.

Country:
The Princess Bride (1987)
HD
IMDb: 8.1
98 min

Një përrallë klasike zanash e lexuar me mirësi nga një gjysh për nipin e tij të sëmurë, për një princ të keq, një princeshë të bukur, dhe po, disa puthje!

Country: