"Robbie Pickering"
HD Freaks of Nature (2015) 2015 5.9
Freaks of Nature (2015)
Freaks of Nature (2015)

Freaks of Nature (2015)

Horror Komedi Sci-fi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Freaks of Nature (2015)
HD
IMDb: 5.9
92 min

Në qytetin Dillford, njerëzit, vampirët dhe zombit po jetonin në paqe – derisa erdhi apokalipsi i alienëve. Tani tre adoleshentë – një njeri, një vampire dhe një zombi – janë…

Country: