"Robert Eggers"
HD The Lighthouse (2019) 2019 7.6
The Lighthouse (2019)
The Lighthouse (2019)

The Lighthouse (2019)

Dramë Fantazi Horror  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
The Lighthouse (2019)
HD
IMDb: 7.6
109 min

Historia e rojes së farit dhe ndihmësit të tij të ri i cili e ka të ndaluar të ngjitet lart tek drita. Të ngecur në shkëmbin ku ndodhet fari kurioziteti…

Country: ,
HD The Witch (2015) 2015 6.9
The Witch (2015)
The Witch (2015)

The Witch (2015)

Dramë Horror Mister  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
The Witch (2015)
HD
IMDb: 6.9
92 min

Një familje në New England në vitin 1630 humb djalin e vogël dhe shkatërrohet nga magjia e zezë.

Country: ,