"Robert Hall"
HD Fear Clinic (2014) 2014 4.9
Fear Clinic (2014)
Fear Clinic (2014)

Fear Clinic (2014)

Horror  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Fear Clinic (2014)
HD
IMDb: 4.9
95 min

Një mjek kërkon për të kuruar një paciente nga fobitë e saj duke i future ata brenda shpikjes së tij që prodhon dhe kontrollon haluçinacione.

Country:
Genre: Horror