"Robert Lieberman"
HD All I Want for Christmas (1991) 1991 6.0
All I Want for Christmas (1991)
All I Want for Christmas (1991)

All I Want for Christmas (1991)

Dramë Familjar Komedi  1991 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
All I Want for Christmas (1991)
HD
IMDb: 6.0
92 min

Vëlla e motër përpiqen të bashkojnë për Krishtlindje prindërit e ndarë.

Country:
HD The Tortured (2010) 2010 5.5
The Tortured (2010)
The Tortured (2010)

The Tortured (2010)

Horror  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Tortured (2010)
HD
IMDb: 5.5
79 min

Jeta e një çifti të klasës së mesme shkatërrohet kur fëmija i tyre i vetëm rrëmbehet dhe vritet. Të fiksuar pas hakmarrjes, çifti shfrytëzon një mundësi për të rrëmbyer vrasësin.

Country: ,
Genre: Horror
HD The Stranger (2010) 2010 4.7
The Stranger (2010)
The Stranger (2010)

The Stranger (2010)

Aksion Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
The Stranger (2010)
HD
IMDb: 4.7
91 min

Një agjent i FBI-së pëson humbje kujtese pas një aksidenti dhe ai së bashku me një psikologe që i do të mirën, do mundohet të rigjejë kujtimet e tij dhe…

Country: ,