"Robert Schwentke"
Snake Eyes (2021)
FULL HD
IMDb: 5.5
121 min

Një spin-off i G.I. Joe i qendërzuar rreth personazhit Snake Eyes.

HD The Time Traveler’s Wife (2009) 2009 7.1
The Time Traveler’s Wife (2009)
The Time Traveler’s Wife (2009)

The Time Traveler’s Wife (2009)

Dramë Fantazi Romancë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Time Traveler’s Wife (2009)
HD
IMDb: 7.1
107 min

Një dramë romantike për një bibliotekar nga Çikago me një anomali gjenetike që udhëton në kohë dhe vështirësitë që has me martesën e tij.

Country:
R.I.P.D. (2013)
HD
IMDb: 5.6
96 min

Një polic i vrarë detyrohet të marrë pjesë në një skuadër policësh të pavdekshëm që punojnë për Departamentin e Prehjes në Paqe, por sigurisht duhet të jesh i vdekur që…

Country:
HD The Captain (2017) 2017 7.4
The Captain (2017)
The Captain (2017)

The Captain (2017)

Dramë Histori Luftë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
The Captain (2017)
HD
IMDb: 7.4
118 min

Në momentet e fundit të Luftës së Dytë Botërore, një ushtar i ri gjerman që lufton për mbijetesë, gjen një uniformë të kapitenit nazist. Duke u paraqitur si një oficer,…

Insurgent (2015)
HD
IMDb: 6.2
119 min

Një zgjedhje mund të të transformojë ose mund të të shkatërrojë. Por çdo zgjedhje ka pasoja, dhe ndërkohë që trazirat fryhen nëpër fraksionet përreth saj, Tris Prajori duhet të vazhdojë…

Country:
Allegiant (2016)
HD
IMDb: 5.7
120 min

Tris dhe Katër kalojnë murin dhe njihen me botën e jashtme, por a është bota e jashtme ajo që ata kishin imagjinuar gjithë këtë kohë….

Country: