"Robert Wilson(co-director)"
HD I Declare War (2012) 2012 6.0
I Declare War (2012)
I Declare War (2012)

I Declare War (2012)

Aksion Dramë Komedi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
I Declare War (2012)
HD
IMDb: 6.0
94 min

Lojërat e verës midis fëmijëve të lagjes marrin një kthesë të rrezikshme kur xhelozia dhe tradhtia futet në mes…

Country: