"Roberto Aguirre-Sacasa"
Riverdale 2017
Riverdale
Riverdale

Riverdale

Së Shpejti  2017 Shiko tani
Vlersimi:
Riverdale
TMDb: 8.6
45 min

Teksa shijonin jetën e tyre normale, romancën, shkollën dhe familjen, Papritur Archie dhe banda e tij ngatërrohen në misteret e errëta të Riverdale. // VJEN SE SHPEJTI NE FAQEN TONE…

Status: Returning Series