"Robin Aubert"
HD Ravenous (2017) 2017 5.9
Ravenous (2017)
Ravenous (2017)

Ravenous (2017)

Dramë Horror Sci-fi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Ravenous (2017)
HD
IMDb: 5.9
104 min

Në një qytet të vogël të Kebekut në Kanada, po ndodhin ndryshime të mëdha. Banorët po shndërrohen dhe po sulmojnë njëri tjetrin. Të mbijetuarit fshihen në pyje për të shpëtuar.

Country: