"Rocky Soraya"
HD The 3rd Eye 2 (2019) 2019 5.5
The 3rd Eye 2 (2019)
The 3rd Eye 2 (2019)

The 3rd Eye 2 (2019)

Horror Mister Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The 3rd Eye 2 (2019)
HD
IMDb: 5.5
116 min

Alia nis një jetë të re pas vdekjes së motrës së saj dhe fillon punë si kujdestare në një jetimore, ku takon një vajzë me aftësi të veçanta. Së bashku,…

Country:
HD The 3rd Eye (2017) 2017 5.1
The 3rd Eye (2017)
The 3rd Eye (2017)

The 3rd Eye (2017)

Horror Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
The 3rd Eye (2017)
HD
IMDb: 5.1
107 min

Pas vdekjes së prindërve, dy motra kthehen në shtëpinë e tyre të fëmijërisë. Ato përballen më shumë se kurrë me një shqisë të re kur ndjejnë se shtëpia e tyre…

Country:
HD Suzzanna: Buried Alive (2018) 2018 5.7
Suzzanna: Buried Alive (2018)
Suzzanna: Buried Alive (2018)

Suzzanna: Buried Alive (2018)

Dramë Horror  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Suzzanna: Buried Alive (2018)
HD
IMDb: 5.7
125 min

Suzana dhe Satria kanë shtatë vjet të martuar por s’janë bekuar ende me një fëmijë. Jetojnë me tre asistentë: Mian, Tohirin dhe Rojalin. Shtatzënia e shumëpritur e Suzanës më në…

Country:
Genre: Dramë, Horror
HD The Doll 2 (2017) 2017 5.4
The Doll 2 (2017)
The Doll 2 (2017)

The Doll 2 (2017)

Horror Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Doll 2 (2017)
HD
IMDb: 5.4
117 min

Një nënë përdor kukullën e vajzës së saj të vdekur si ndërmjetëse për të komunikuar me të, por pasojat janë drithëruese.

Country: