"Rodrigo Cortés"
Down a Dark Hall (2018)
HD
IMDb: 5.1
96 min

Kit Gordy, një studente e re në shkollën Blackwood Boarding, ballafaqohet me dukuritë e mbinatyrshme të kësaj shkolle dhe me fuqitë e errëta të drejtoreshës.

Country: ,
HD Red Lights (2012) 2012 6.2
Red Lights (2012)
Red Lights (2012)

Red Lights (2012)

Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Red Lights (2012)
HD
IMDb: 6.2
114 min

Psikologia Margaret Matheson dhe asistenti i saj studiojnë aktivitete paranormale, të cilat i çojnë në hetimin e një psikiku të njohur botërisht, i cili është rishfaqur vite pasi kritiku i…

Country: ,
Genre: Thriller
Buried (2010)
HD
IMDb: 7.0
95 min

Paul është një shofer kamioni që punon në Irak. Pas një sulmi nga një grup irakianësh, ai zgjohet dhe e gjen veten të mbyllur në një arkivol. Me vetëm një…

Country: