"Rodrigo García"
HD Last Days in the Desert (2015) 2015 5.6
Last Days in the Desert (2015)
Last Days in the Desert (2015)

Last Days in the Desert (2015)

Aventurë Dramë Histori  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Last Days in the Desert (2015)
HD
IMDb: 5.6
98 min

Një kapitull i imagjinuar prej 40 ditëve të agjërimit dhe lutjes së Jezusit në shkretëtirë. Në rrugën e tij jashtë vendit të shkretë, Jezusi lufton me Djallin mbi fatin e…

Country:
Ditët e fundit të Jezusit në shkretëtirë  (2015) 2015 5.6
Ditët e fundit të Jezusit në shkretëtirë (2015)
Ditët e fundit të Jezusit në shkretëtirë  (2015)

Ditët e fundit të Jezusit në shkretëtirë (2015)

Histori  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Ditët e fundit të Jezusit në shkretëtirë (2015)
IMDb: 5.6
98 min

40 ditë në shkretëtirë Jezusi lutet dhe lufton me Djallin për të ndihmuar një familje që ndodhet në krizë.

Country:
Genre: Histori