"Roger Allers"
Open Season (2006)
FULL HD
IMDb: 6.1
86 min

Pasi shpëtoi një dre nga kthetrat e një gjuetari, një ari i zbutur e gjen veten të zhvendosur në pyllin e egër, dhe i papërgatitur për botën reale.

The Lion King (1994)
HD
IMDb: 8.5
88 min

Princi Simba dhe babai i tij mbreti, janë nën shënjestrën e xhaxhit të keq i cili ka për qëllim të marrë fronin në dorën e tij…

Country:
HD The Prophet (2014) 2014 7.1
The Prophet (2014)
The Prophet (2014)

The Prophet (2014)

Animuar  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Prophet (2014)
HD
IMDb: 7.1
85 min

Artisti dhe poeti i internuar Mustafa nis një udhëtim për në shtëpi me pastruesen e shtëpisë dhe vajzën e saj; së bashku trioja duhet t’u shpëtojë autoriteteve të cilët frikësohen…

Genre: Animuar