"Roger Delattre"
HD Le missionnaire A.K.A Hallelujah! (2009) 2009 6.6
Le missionnaire A.K.A Hallelujah! (2009)
Le missionnaire A.K.A Hallelujah! (2009)

Le missionnaire A.K.A Hallelujah! (2009)

Komedi  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Le missionnaire A.K.A Hallelujah! (2009)
HD
IMDb: 6.6
91 min

Një i burgosur i liruar së fundmi shkon në një fshat të vogël për t’u qetësuar për pak kohë. Ai duhet të takojë priftin e fshatit. Fatkeqësisht prifti vdes dhe…

Country:
Genre: Komedi