"Roger Kumble"
HD After We Collided (2020) 2020 5.4
After We Collided (2020)
After We Collided (2020)

After We Collided (2020)

Dramë Romancë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
After We Collided (2020)
HD
IMDb: 5.4
105 min

Bazuar në romanin e 2014-tës “After We Collided”,  ky film tregon për jetën e dy adoleshentëve të dashuruar.

Country:
HD Falling Inn Love (2019) 2019 5.6
Falling Inn Love (2019)
Falling Inn Love (2019)

Falling Inn Love (2019)

Komedi Romancë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Falling Inn Love (2019)
HD
IMDb: 5.6
98 min

Kur një vajzë qyteti, Gabriela, hyn rastësisht në një konkurs dhe fiton një bujtinë të vjetër në Zelandën e Re, ajo bashkohet me një kontraktues vendas, Xhejk Tejlorin, për ta…

Country:
HD College Road Trip (2008) 2008 4.3
College Road Trip (2008)
College Road Trip (2008)

College Road Trip (2008)

Familjar Komedi  2008 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
College Road Trip (2008)
HD
IMDb: 4.3
83 min

Një studente e gjimnazit vendos të udhëtoje neper të gjithë shtetin për të gjetur kolegjin e saj perfekt.

Country:
HD Cruel Intentions (1999) 1999 6.8
Cruel Intentions (1999)
Cruel Intentions (1999)

Cruel Intentions (1999)

Dramë Romancë  1999 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Cruel Intentions (1999)
HD
IMDb: 6.8
97 min

I KESHILLUESHEM PER SHIKUES MBI 16 VJEÇ! Një vëlla dhe një motër të pasur vënë një bast: kush do ta zhvirgjërojë i pari nga të dy vajzën e drejtorit të…

Country:
HD Just Friends (2005) 2005 6.2
Just Friends (2005)
Just Friends (2005)

Just Friends (2005)

Komedi Romancë  2005 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Just Friends (2005)
HD
IMDb: 6.2
96 min

Pasi kthehet në shtëpi për Krishtlindje, një djalë takohet me vajzën që donte në gjimnaz, e cila ishte shoqja e tij më e mirë: refuzimi i së cilës e ktheu…

Country: , ,