"Roger Spottiswoode"
HD The Beach House (2018) 2018 6.6
The Beach House (2018)
The Beach House (2018)

The Beach House (2018)

Dramë Romancë TV Movie  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The Beach House (2018)
HD
IMDb: 6.6
90 min

Strehimi i Emës në plazh merr një kthesë shqetësuese me mbërritjen e një artisti enigmatik nga e shkuara e nënës së saj. Ai e sfidon, e magjeps dhe e tmerron…

Country:
HD The 6th Day (2000) 2000 5.9
The 6th Day (2000)
The 6th Day (2000)

The 6th Day (2000)

Aksion Mister Sci-fi  2000 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
The 6th Day (2000)
HD
IMDb: 5.9
123 min

Një film aksioni ku një burrë takon një klon të vetes dhe zbulon një komplot për pushtimin e botës nga klonet.

Country:
HD A Street Cat Named Bob (2016) 2016 7.3
A Street Cat Named Bob (2016)
A Street Cat Named Bob (2016)

A Street Cat Named Bob (2016)

Dramë Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
A Street Cat Named Bob (2016)
HD
IMDb: 7.3
103 min

Bazuar në librin bestseller në të gjithë botën. Historia se si Xhejms Bouen, një këngëtar rruge dhe një i varur nga droga në përpjekje për ta lënë, i ndryshon jeta…

Country:
Genre: Dramë, Komedi