"Romain Gavras"
HD The World Is Yours (2018) 2018 6.4
The World Is Yours (2018)
The World Is Yours (2018)

The World Is Yours (2018)

Komedi Krim  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
The World Is Yours (2018)
HD
IMDb: 6.4
102 min

Një tregtar i vogël droge, ëndërron një jetë tjetër, por nuk mund ta përballojë atë. Për të shpëtuar, ai pranon një punë të fundit që përfshin Spanjën, drogën, Iluminatin dhe……

Country:
Genre: Komedi, Krim
HD Our Day Will Come (2010) 2010 6.2
Our Day Will Come (2010)
Our Day Will Come (2010)

Our Day Will Come (2010)

Dramë Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Our Day Will Come (2010)
HD
IMDb: 6.2
90 min

Lenc kthehet në Paris për të gjetur dashurinë e tij të vërtetë, Madelinën. Ndërsa kërkimi i tij për të vazhdon, ai e gjen veten duke u zhytur në botën e…

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD Our Day Will Come (2010) 2010 6.2
Our Day Will Come (2010)
Our Day Will Come (2010)

Our Day Will Come (2010)

Dramë Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Our Day Will Come (2010)
HD
IMDb: 6.2
90 min

Lenc kthehet në Paris për të gjetur dashurinë e tij të vërtetë, Madelinën. Ndërsa kërkimi i tij për të vazhdon, ai e gjen veten duke u zhytur në botën e…

Country:
Genre: Dramë, Komedi