"Romola Garai"
HD Amulet (2020) 2020 4.6
Amulet (2020)
Amulet (2020)

Amulet (2020)

Horror  2020 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Amulet (2020)
HD
IMDb: 4.6
99 min

Një ish ushtarak, i cili rri në Londër por është i pastrehë,i ofrohet të qëndrojë në një shtëpi që është duke u kalbur. Aty jeton një vajzë dhe mamaja e…

Genre: Horror