"Ron Maxwell"
HD Gettysburg (1993) 1993 7.6
Gettysburg (1993)
Gettysburg (1993)

Gettysburg (1993)

Dramë Histori Luftë  1993 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Gettysburg (1993)
HD
IMDb: 7.6
271 min

Në 1863, forcat veriore dhe jugore luftojnë në betejën vendimtare të Getisburgut gjatë Luftës Civile Amerikane.

Country: