"Ron Shelton"
HD White Men Can’t Jump (1992) 1992 6.8
White Men Can’t Jump (1992)
White Men Can’t Jump (1992)

White Men Can’t Jump (1992)

Dramë Komedi  1992 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
White Men Can’t Jump (1992)
HD
IMDb: 6.8
115 min

Në lagjet me ngjyrë të Los Anxhelesit Billi Hoil përpiqet ta sigurojë jetën me anë të lojërave, hileve dhe talentit që ka në basketboll. Duke u përpjekur të fitojë para…

Country:
Genre: Dramë, Komedi