"Ron Yuan"
HD Step Up: Year of the Dance (2019) 2019 3.4
Step Up: Year of the Dance (2019)
Step Up: Year of the Dance (2019)

Step Up: Year of the Dance (2019)

Dramë Muzikë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 3.4
Step Up: Year of the Dance (2019)
HD
IMDb: 3.4
100 min

Disa të rinj nga klasa të ndryshme sociale në Pekin bashkohen për të formuar grupin e kërcimit më të mirë në Kinë dhe për të mësuar që familja është gjëja…

Country: ,
Genre: Dramë, Muzikë