"Ross Boyask"
HD I Am Vengeance: Retaliation (2020) 2020 3.1
I Am Vengeance: Retaliation (2020)
I Am Vengeance: Retaliation (2020)

I Am Vengeance: Retaliation (2020)

Aksion  2020 Shiko tani
Vlersimi: 3.1
I Am Vengeance: Retaliation (2020)
HD
IMDb: 3.1
90 min

Ish ushtarit të forcave speciale, Xhon Gold i është dhënë mundësia të sjellë para drejtësisë Shon Teaguen, njeriun që ka tradhtuar ekipin e tij në misionin e tyre të fundit…

Country:
Genre: Aksion
HD I Am Vengeance (2018) 2018 4.3
I Am Vengeance (2018)
I Am Vengeance (2018)

I Am Vengeance (2018)

Aksion  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
I Am Vengeance (2018)
HD
IMDb: 4.3
92 min

Kur ish-ushtari u bë mercenar, ai mëson për vrasjen e shokut të tij më të mirë dhe nis një mision për të zbuluar se çfarë ndodhi. Ajo që zbulon është…

Country:
Genre: Aksion