"Ross Katz"
HD The Choice (2016) 2016 6.6
The Choice (2016)
The Choice (2016)

The Choice (2016)

Dramë Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
The Choice (2016)
HD
IMDb: 6.6
111 min

Travis dhe Gabi në fillim u takuan si fqinjë në një qytet të vogël bregdetar dhe ndërtuan një marrëdhënie që është provuar nga ngjarjet më përcaktuese të jetës.

Country: