"Ruben Östlund"
HD The Square (2017) 2017 7.2
The Square (2017)
The Square (2017)

The Square (2017)

Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
The Square (2017)
HD
IMDb: 7.2
151 min

Drejtues i një muzeu prestigjoz në Stokolm gjendet në telashe të mëdha personale dhe profesionale ndërkohë që mundohet të hapë një ekspozitë tabu.

Genre: Dramë