"Rupert Everett"
HD The Happy Prince (2018) 2018 6.2
The Happy Prince (2018)
The Happy Prince (2018)

The Happy Prince (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
The Happy Prince (2018)
HD
IMDb: 6.2
105 min

Historia e patreguar e Oskar Uajlldit dhe e ditëve të fundit të jetës së tij. Një njeri që e vëzhgon dështimin e tij me ironi dhe i trajton me humor…

Country: , , ,
Genre: Dramë