"Rupert Sanders"
HD Ghost in the Shell (2017) 2017 6.3
Ghost in the Shell (2017)
Ghost in the Shell (2017)

Ghost in the Shell (2017)

Aksion Dramë Sci-fi Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Ghost in the Shell (2017)
HD
IMDb: 6.3
107 min

Në një të ardhme ku ndarja mes robotëve dhe njerëzve është shumë e zbehtë, Majorja është një ushtare e përmirësuar kibernetikisht për të luftuar kriminelët më të rrezikshëm në botë.

HD Snow White and the Huntsman (2012) 2012 6.1
Snow White and the Huntsman (2012)
Snow White and the Huntsman (2012)

Snow White and the Huntsman (2012)

Aventurë Dramë Fantazi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Snow White and the Huntsman (2012)
HD
IMDb: 6.1
127 min

Para shume vitesh Mbretëresha e mrekullueshme Ravena vrau Mbretin natën e pare te tyre te martesës. Tani i nevojitet një zemër e “virgjër” qe te mund te mirëmbaje bukurinë e…

Country: ,