"Ryan Bellgardt"
HD Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020) 2020 4.3
Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020)
Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020)

Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020)

Aventurë Familjar Fantazi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020)
HD
IMDb: 4.3
82 min

Shokët Skot dhe Emili, shkojnë tek shtëpia e gjyshes së Skotit, dhe papritmas zbulojnë një krijesë misterioze, Rufusin, dhe magjistarin Abot, në një dhomë sekrete. Ata kanë një mision: me…

Country:
HD Gremlin (2017) 2017 3.8
Gremlin (2017)
Gremlin (2017)

Gremlin (2017)

Horror  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Gremlin (2017)
HD
IMDb: 3.8
90 min

Një burrë merr një kuti misterioze që përmban një sekret të tmerrshëm, një krijesë që do të vrasë këdo në familje derisa ai t’ia dhurojë kutinë dikujt që e do…

Country:
Genre: Horror