"Ryan Koo"
HD Amateur (2018) 2018 5.9
Amateur (2018)
Amateur (2018)

Amateur (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Amateur (2018)
HD
IMDb: 5.9
96 min

Historia e një basketbollisti të ri, por të talentuar, i cili përpiqet të ambientohet me skuadrën e re dhe mjedisin e ashpër sportive.

Country:
Genre: Dramë