"Ryan Sage"
HD Temps (2016) 2016 5.6
Temps (2016)
Temps (2016)

Temps (2016)

Komedi Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Temps (2016)
HD
IMDb: 5.6
95 min

Xheferson, një punëtor i përkohshëm me pasion për ski, dashurohet me Stefani, një vajzë ambicioze dhe energjike. Atëherë ai është i detyruar për të ri-vlerësuar prioritetet e tij.

Country: