"Ryû Murakami"
HD Tokyo Decadence (1992) 1992 6.0
Tokyo Decadence (1992)
Tokyo Decadence (1992)

Tokyo Decadence (1992)

Dramë  1992 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Tokyo Decadence (1992)
HD
IMDb: 6.0
112 min

KUJDES: KY FILM PËRMBAN SKENA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një prostitutë e nënshtruar vuan nga keqpërdorimi i japonezëve dhe Yakuzas.Ajo nuk është e lumtur me punën e…

Country:
Genre: Dramë