"Ryûsuke Hamaguchi"
HD Asako I & II (2018) 2018 6.9
Asako I & II (2018)
Asako I & II (2018)

Asako I & II (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Asako I & II (2018)
HD
IMDb: 6.9
119 min

Asako takohet dhe bie në mënyrë të çmendur në dashuri me Bakunë, i cili një ditë largohet menjëherë nga jeta e saj. Dy vjet më vonë, në Tokio, Asako njihet…

Country: ,
Genre: Dramë