"S.S. Rajamouli"
HD Baahubali 2: The Conclusion (2017) 2017 8.2
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
Baahubali 2: The Conclusion (2017)

Baahubali 2: The Conclusion (2017)

Aksion Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
Baahubali 2: The Conclusion (2017)
HD
IMDb: 8.2
167 min

Ky film flet për historinë e Bahubalit në mbretërinë e Magizhmadhit.

Country:
Genre: Aksion, Dramë
HD Bahubali: The Beginning (2015) 2015 8.1
Bahubali: The Beginning (2015)
Bahubali: The Beginning (2015)

Bahubali: The Beginning (2015)

Aksion Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Bahubali: The Beginning (2015)
HD
IMDb: 8.1
159 min

Një mosmarrëveshje midis dy vëllezërve zgjatet për dy breza. Kjo është pjesa e parë e një drame me dy pjesë. Pjesa e parë tregon luftën e vëllezërve Bahubali dhe Bhallaladeva…

Country:
Genre: Aksion, Dramë