"Sailesh Kolanu"
HD HIT: The First Case (2020) 2020 7.8
HIT: The First Case (2020)
HIT: The First Case (2020)

HIT: The First Case (2020)

Aksion Dramë Krim  2020 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
HIT: The First Case (2020)
HD
IMDb: 7.8
125 min

Vikrami, një oficer policie i cili vuan nga një tragjedi e së shkuarës, duhet t’i lërë ndjenjat mënjanë dhe të përqendrohet tek çështja e zhdukjes së një vajze të re…

Country:
Genre: Aksion, Dramë, Krim