"Sally Potter"
HD The Roads Not Taken (2020) 2020 4.8
The Roads Not Taken (2020)
The Roads Not Taken (2020)

The Roads Not Taken (2020)

Dramë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Roads Not Taken (2020)
HD
IMDb: 4.8
85 min

Filmi tregon një ditë në jetën e Leos dhe vajzës së tij, Molli, teksa ai noton nëpër jetë alternative që mund të kishte jetuar, duke e çuar Mollin të luftojë…

Country: , , , ,
Genre: Dramë
HD Ginger & Rosa (2012) 2012 6.3
Ginger & Rosa (2012)
Ginger & Rosa (2012)

Ginger & Rosa (2012)

Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Ginger & Rosa (2012)
HD
IMDb: 6.3
90 min

Një vështrim në jetën e dy vajzave adoleshente, mike të pandashme Xhinxher dhe Rosa, që u rritën në vitet 1960 në Londër në kohën e krizës së raketave kubane.

Country: , , ,
Genre: Dramë