"Sam Boyd"
HD In a Relationship (2018) 2018 5.5
In a Relationship (2018)
In a Relationship (2018)

In a Relationship (2018)

Dramë Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
In a Relationship (2018)
HD
IMDb: 5.5
92 min

Çifti i lidhur prej kohësh, Ouen dhe Helli po ndahen (ose ndoshta jo?). Kur marrëdhënia e tyre arrin një pikë kthese, Meti dhe Uilla fillojnë një romancë të tyre. Një…

Country: ,
Genre: Dramë, Komedi