"Sam Liu"
HD Batman: Soul of the Dragon (2021) 2021 5.9
Batman: Soul of the Dragon (2021)
Batman: Soul of the Dragon (2021)

Batman: Soul of the Dragon (2021)

Aksion Animuar Aventurë  2021 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Batman: Soul of the Dragon (2021)
HD
IMDb: 5.9
83 min

Bruce Wayne përballet me një kërcënim vdekjeprurës nga e kaluara e tij, me ndihmën e tre ish-shokëve të klasës: artistëve ushtarakë me famë botërore Richard Dragon, Ben Turner dhe Lady…

Country:
HD Superman: Red Son (2020) 2020 6.3
Superman: Red Son (2020)
Superman: Red Son (2020)

Superman: Red Son (2020)

Aksion Animuar Sci-fi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Superman: Red Son (2020)
HD
IMDb: 6.3
84 min

Po sikur raketa e bebit Kal- El te bjerë, jo në Kensas, por në Bashkimin Sovjetik? Ky është parashikimi i kësaj përrallë të Elseworld nga DC Comics.

Country:
HD The Death and Return of Superman (2019) 2019 7.0
The Death and Return of Superman (2019)
The Death and Return of Superman (2019)

The Death and Return of Superman (2019)

Aksion Animuar Aventurë Fantazi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
The Death and Return of Superman (2019)
HD
IMDb: 7.0
166 min

Supermeni përballet me kërcënime të reja nga botë të tjera. Një armik në Metropolis kthehet në shokun më të mirë në luftën kundër alienëve.

Country:
HD Wonder Woman: Bloodlines (2019) 2019 5.8
Wonder Woman: Bloodlines (2019)
Wonder Woman: Bloodlines (2019)

Wonder Woman: Bloodlines (2019)

Aksion Animuar Fantazi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Wonder Woman: Bloodlines (2019)
HD
IMDb: 5.8
83 min

Gruaja Mrekulli nis misionin e rrezikshëm: të shpëtojë një vajzë të re, të pushtuar nga një organizatë kriminale. Por, në rrezik, shumë shpejt do të jetë edhe vendlindja dhe njerëzit…

Country:
HD Justice League vs. the Fatal Five (2019) 2019 6.5
Justice League vs. the Fatal Five (2019)
Justice League vs. the Fatal Five (2019)

Justice League vs. the Fatal Five (2019)

Aksion Animuar Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Justice League vs. the Fatal Five (2019)
HD
IMDb: 6.5
77 min

Një udhëtim në kohë bën që anëtarë të Legjionit të Superheronjve të kthehen mbrapa në kohë dhe të bashkëpunojnë me Ligën e Drejtësisë për të mposhtur një skuadër që dëshiron…

Country:
HD Reign of the Supermen (2019) 2019 6.8
Reign of the Supermen (2019)
Reign of the Supermen (2019)

Reign of the Supermen (2019)

Aksion Animuar Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Reign of the Supermen (2019)
HD
IMDb: 6.8
87 min

Pas betejës shkatërruese të Ditës së Gjykimit, bota po përpiqet të jetoj pa Supermenin. Kur njerëz të ndryshëm shfaqen duke e quajtur veten Supermen, Lois Lejn dhe të tjerë mblidhen…

Country:
HD The Death of Superman (2018) 2018 7.3
The Death of Superman (2018)
The Death of Superman (2018)

The Death of Superman (2018)

Aksion Animuar Dramë Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
The Death of Superman (2018)
HD
IMDb: 7.3
81 min

Superman përballet me një kundështar të keq të quajtur Doomsday.

Country:
HD Suicide Squad: Hell to Pay (2018) 2018 7.0
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Aksion Animuar Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
HD
IMDb: 7.0
86 min

Skuadra Speciale X do të rrezikojë dhe jetën për të gjetur një objekt shumë të fuqishëm.

Country:
HD Batman: Gotham by Gaslight (2018) 2018 6.7
Batman: Gotham by Gaslight (2018)
Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Batman: Gotham by Gaslight (2018)

Aksion Animuar Sci-fi Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Batman: Gotham by Gaslight (2018)
HD
IMDb: 6.7
78 min

Ne qytetin e Gothamit te shekullit te 19 Xhek Kasapi po terrorrizon rruget. Eshte detyra e Batmanit te zbuloje kriminelin dhe ti japi fund vrasjeve.

Country:
HD Batman and Harley Quinn (2017) 2017 5.9
Batman and Harley Quinn (2017)
Batman and Harley Quinn (2017)

Batman and Harley Quinn (2017)

Aksion Animuar Aventurë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Batman and Harley Quinn (2017)
HD
IMDb: 5.9
74 min

Dredhka Helmuese në bashkëpunim me Xhezon Vudro kërkon të zhvilloje një virus që do i kthejë të gjithë gjallesat e Tokës në hibridë kafshë-bimë. Për ta ndalur atë, Batmeni dhe…

Country:
HD Teen Titans: The Judas Contract (2017) 2017 7.0
Teen Titans: The Judas Contract (2017)
Teen Titans: The Judas Contract (2017)

Teen Titans: The Judas Contract (2017)

Aksion Animuar Sci-fi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Teen Titans: The Judas Contract (2017)
HD
IMDb: 7.0
84 min

Terra Markov është një vajzë me fuqi të jashtëzakonshme për të kontrolluar tokën dhe gurët. Por a është titania e re një aleate apo kërcënim? Cilat janë planet e Deathstroke…

Country:
Justice League: Gods and Monsters (2015) 2015 7.0
Justice League: Gods and Monsters (2015)
Justice League: Gods and Monsters (2015)

Justice League: Gods and Monsters (2015)

Aksion Animuar Fantazi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Justice League: Gods and Monsters (2015)
IMDb: 7.0
76 min

Në një univers alternativ, versionet shumë të ndryshme të Trinitetit (Supermen, Batmen dhe Uonder Uoman), të cilët veprojnë jashtë ligjit, janë akuzuar për vrasjen e disa shkencëtarëve të shquar dhe…

Country:
HD Batman: The Killing Joke (2016) 2016 6.4
Batman: The Killing Joke (2016)
Batman: The Killing Joke (2016)

Batman: The Killing Joke (2016)

Aksion Animuar Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Batman: The Killing Joke (2016)
HD
IMDb: 6.4
76 min

Batman dhe Batgërl po punojnë së bashku, por midis tyre ka disa konflikte. Komisari Gordon do të rrëmbehet dhe Batmani duhet ta shpëtojë para se të jetë shumë vonë. Por…

Country:
HD Justice League vs. Teen Titans (2016) 2016 7.0
Justice League vs. Teen Titans (2016)
Justice League vs. Teen Titans (2016)

Justice League vs. Teen Titans (2016)

Aksion Animuar  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Justice League vs. Teen Titans (2016)
HD
IMDb: 7.0
78 min

Robin dërgohet të punojë me Titanët adoleshentë, pasi sjellja e tij shpërthyese prish një mision të ligës së drejtësisë. Titanët më pas, duhet të përballen me Trigon pasi ai zotëron…

Country:
Genre: Aksion, Animuar