"Sam Logan Khaleghi"
HD Devil’s Night: Dawn of the Nain Rouge (2020) 2020 3.5
Devil’s Night: Dawn of the Nain Rouge (2020)
Devil’s Night: Dawn of the Nain Rouge (2020)

Devil’s Night: Dawn of the Nain Rouge (2020)

Aksion  2020 Shiko tani
Vlersimi: 3.5
Devil’s Night: Dawn of the Nain Rouge (2020)
HD
IMDb: 3.5
96 min

Një veterane ushtarake kthehet në shtëpi dhe bashkohet me policinë vendore për të hetuar një mori çështjesh që përfshijnë një demon legjendar.

Country:
Genre: Aksion