"Sam Mendes"
1917 (2019)
HD
IMDb: 8.3
119 min

Dy të rinjve britanikë u jepet një mision i pamundur gjatë Luftës së Parë Botërore: të shpërndajnë në territorin e armikut një mesazh që do të ndalojë 1,600 njerëz nga…

Country: , , , ,
HD Revolutionary Road (2008) 2008 7.3
Revolutionary Road (2008)
Revolutionary Road (2008)

Revolutionary Road (2008)

Dramë Romancë  2008 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Revolutionary Road (2008)
HD
IMDb: 7.3
119 min

Një çift të rinjsh që jetojnë në periferi të Konektikatit gjatë mesit të viteve ’50, luftojnë për t’u përballur me problemet e tyre personale, teksa përpiqen të rrisin dy fëmijët…

Country: ,
Spectre (2015)
HD
IMDb: 6.8
148 min

Një mesazh i fshehtë nga e kaluara e Bondit e dërgon atë në një shteg të ri për të zbuluar një organizatë keqbërëse. Ndërkohë që M lufton forcat politike për…

Skyfall (2012)
HD
IMDb: 7.7
143 min

Misioni i fundit i Bond në Turqi nuk ka përfundimin e pritur, dhe disa nga agjentët sekretë do të ekspozohen publikisht. Zyrat e MI6 bombardohen dhe i gjithë Shërbimi sekret…

Country: ,
HD Road to Perdition (2002) 2002 7.7
Road to Perdition (2002)
Road to Perdition (2002)

Road to Perdition (2002)

Dramë Krim Thriller  2002 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Road to Perdition (2002)
HD
IMDb: 7.7
117 min

Besimi vihet në sprovë, kur djali i një vrasësi me pagesë shikon për herë të parë ç’bënte i ati për të siguruar jetesën.

Country:
HD Jarhead (2005) 2005 7.0
Jarhead (2005)
Jarhead (2005)

Jarhead (2005)

Dramë Luftë  2005 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Jarhead (2005)
HD
IMDb: 7.0
125 min

Filmi që do të ndiqni bazohet në librin e mirënjohur të Enthëni Suoford, të vitit 2005. Një ish marins, i cili flet për eksperiencën e tij në Arabinë Saudite, si…

Country: , ,
Genre: Dramë, Luftë
HD American Beauty (1999) 1999 8.3
American Beauty (1999)
American Beauty (1999)

American Beauty (1999)

Dramë  1999 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
American Beauty (1999)
HD
IMDb: 8.3
122 min

Lester Burnham, një burrë i dëshpëruar në gjysmë të jetës, mundohet ta kthejë jetën mbrapsht duke krijuar një lidhje me shoqen tërheqëse të vajzës.

Country:
Genre: Dramë