"Sam Weisman"
George of the Jungle (1997)
HD
IMDb: 5.5
92 min

Thellë në zemër të Afrikës është një vend ku askush nuk ka hyrë ndonjëherë… një vend që i përket luanit, elefantit dhe majmunit, një vend ku Xhorxhi i xhungël bie…

Country: