"Samuel Maoz"
HD Lebanon (2009) 2009 6.9
Lebanon (2009)
Lebanon (2009)

Lebanon (2009)

Dramë Luftë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Lebanon (2009)
HD
IMDb: 6.9
93 min

Gjatë Luftës së Parë Liban në vitin 1982, një tank i vetëm dhe një togë e paratrupave janë dërguar për të kërkuar një qytet armiqësor.

Country: , , ,
Genre: Dramë, Luftë