"Sanjay Gupta"
Kaabil (2017)
HD
IMDb: 7.1
139 min

Historia e një njeriu që jetoi, qeshi dhe dashuroi si çdokush në këtë botë. Deri kur një ditë, një tragjedi e tmerrshme i erdhi në familje. I shtyrë nga dëshira…

Country: