"Santiago Segura"
HD Torrente 5 (2014) 2014 5.4
Torrente 5 (2014)
Torrente 5 (2014)

Torrente 5 (2014)

Aksion Komedi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Torrente 5 (2014)
HD
IMDb: 5.4
105 min

Polici Torrente del nga burgu në vitin 2018 dhe gjen një Spanjë ndryshe nga ajo që njihte. Prandaj vendos t’i futet një operacioni krimi për të vjedhur një kazino bashkë…

Country:
Genre: Aksion, Komedi
HD Torrente 2: Mission in Marbella (2001) 2001 6.4
Torrente 2: Mission in Marbella (2001)
Torrente 2: Mission in Marbella (2001)

Torrente 2: Mission in Marbella (2001)

Komedi Krim  2001 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Torrente 2: Mission in Marbella (2001)
HD
IMDb: 6.4
99 min

Torrente është zhvendosur në Marbella, ku pasi humbi gjithë paratë që kishte i’u kthye investigimit privat. Një nga çështjet e tij përfshihet në mes të planit të vetë xhaxhait të…

Country:
Genre: Komedi, Krim
HD Torrente 4: Lethal crisis (2011) 2011 5.4
Torrente 4: Lethal crisis (2011)
Torrente 4: Lethal crisis (2011)

Torrente 4: Lethal crisis (2011)

Aksion Komedi Krim  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Torrente 4: Lethal crisis (2011)
HD
IMDb: 5.4
93 min

Oficer Torrente, një ish polic egoist dhe i patakt Spanjoll, e gjen veten në burg. A mund ti shpëtoj ai ironisë së fatit e cila e vendos në një pozicion…

Country:
Genre: Aksion, Komedi, Krim
HD Torrente, the Dumb Arm of the Law (1998) 1998 6.9
Torrente, the Dumb Arm of the Law (1998)
Torrente, the Dumb Arm of the Law (1998)

Torrente, the Dumb Arm of the Law (1998)

Komedi Krim  1998 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Torrente, the Dumb Arm of the Law (1998)
HD
IMDb: 6.9
97 min

Një ish-polic bashkohet me ca djem të rinj idealistë e naivë. Së bashku, ata krijojnë një “skuadër” që duhet të kapë ca trafikantë droge, të cilët transportojnë heroinë nëpërmjet një…

Country:
Genre: Komedi, Krim
HD Torrente 3: The Protector (2005) 2005 5.6
Torrente 3: The Protector (2005)
Torrente 3: The Protector (2005)

Torrente 3: The Protector (2005)

Komedi Krim  2005 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Torrente 3: The Protector (2005)
HD
IMDb: 5.6
91 min

Detektivi i tmerrshëm spanjoll bëhet truproje në aventurën e tij të tretë.

Country:
Genre: Komedi, Krim