"Santino Campanelli"
HD Bully (2018) 2018 5.2
Bully (2018)
Bully (2018)

Bully (2018)

Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Bully (2018)
HD
IMDb: 5.2
83 min

Xhimi, një adoleshent i bën ballë bullizmit në shkollë me ndihmën e një trajneri boksi dhe miqve te tij.

Country:
Genre: Komedi