"Scandar Copti"
HD Ajami (2009) 2009 7.3
Ajami (2009)
Ajami (2009)

Ajami (2009)

Dramë Krim  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Ajami (2009)
HD
IMDb: 7.3
124 min

Ajami është bashkësia fetare e përzier të myslimanëve dhe të krishterëve në Tel Aviv. Këto janë pesë tregime rreth jetës së përditshme në Ajami.

Country: , ,
Genre: Dramë, Krim