"Scott Cooper"
Hostiles (2017)
HD
IMDb: 7.2
134 min

Në vitin 1892, një kapiten legjendar i ushtrisë amerikane, pranon të shoqërojë një shef të indigjenëve dhe familjen e tij në shtëpi, nëpërmjet një territori të rrezikshëm.

Country:
HD Out of the Furnace (2013) 2013 6.8
Out of the Furnace (2013)
Out of the Furnace (2013)

Out of the Furnace (2013)

Dramë Krim Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Out of the Furnace (2013)
HD
IMDb: 6.8
116 min

Rasëlli dhe vëllai i tij më i vogël Rodni jetojnë në qytezën e varfër të Rast Beltit, dhe kanë ëndërruar gjithmonë që të arratisen prej aty dhe të jetojnë një…

Country: ,
HD Black Mass (2015) 2015 6.9
Black Mass (2015)
Black Mass (2015)

Black Mass (2015)

Dramë Krim  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Black Mass (2015)
HD
IMDb: 6.9
123 min

Historia e vërtetë Xhejms “Bardhoshi” Bolxhër, vëllai i senatorit të shtetit dhe krimineli më famëkeq në historinë e Jugut të Bostonit, i cili u bë informator i FBI-së për të…

Country: ,
Genre: Dramë, Krim