"Scott Derrickson"
HD The Day the Earth Stood Still (2008) 2008 5.5
The Day the Earth Stood Still (2008)
The Day the Earth Stood Still (2008)

The Day the Earth Stood Still (2008)

Dramë Sci-fi Thriller  2008 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Day the Earth Stood Still (2008)
HD
IMDb: 5.5
104 min

Një “ribërje” i vitit 1951 i filmit klasik fantastiko-shekncor rreth një vizitori alien dhe të ngjashmit të tij të cilët vizitojnë Tokën.

Country: ,
Doctor Strange (2016)
HD
IMDb: 7.5
115 min

Një neurokirurg ndërmerr një udhëtim me shpresën për të shpëtuar profesionin e tij pas një aksidenti, por çdo gjë merr një tjetër rrjedhë. Stiven Streinxh ndërmerr një udhëtim drejt arteve…

Country:
HD The Exorcism of Emily Rose (2005) 2005 6.7
The Exorcism of Emily Rose (2005)
The Exorcism of Emily Rose (2005)

The Exorcism of Emily Rose (2005)

Dramë Horror Krim Thriller  2005 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Exorcism of Emily Rose (2005)
HD
IMDb: 6.7
119 min

Ky film bazohet në ngjarje të vërtetë dhe tregon për një rast shumë të rrallë të sundimit të trupit të njeriut nga xhindët dhe një avokate i duhet të mbrojë…

Country:
HD Deliver Us from Evil (2014) 2014 6.2
Deliver Us from Evil (2014)
Deliver Us from Evil (2014)

Deliver Us from Evil (2014)

Horror Krim Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Deliver Us from Evil (2014)
HD
IMDb: 6.2
118 min

Oficeri i policisë së Nju Jorkut, Ralf Sarçi investigon një sërë krimesh. Ai bashkon forcat me një prift të pazakontë, i shkolluar për ritet ekzorciste, për të luftuar djajtë të…

Country:
Sinister (2012)
HD
IMDb: 6.8
110 min

Elisoni, është një shkrimtar që bazohet në krime të vërteta, ai e transferon familjen e tij në një shtëpi ku banorët e saj janë vrarë mizorisht. Në kohën që do…

Country: , ,