"Scott Frank"
The Queen’s Gambit 2020
The Queen’s Gambit
The Queen’s Gambit

The Queen’s Gambit

Dramë  2020 Shiko tani
Vlersimi:
The Queen’s Gambit
TMDb: 8.7
60 min

Një vajzë e re e cila jeton në një jetimore, mëson se ka aftësi të jashtëzakonshme në lojën e shahut…

Status: Ended
Genre: Dramë
HD The Lookout (2007) 2007 7.0
The Lookout (2007)
The Lookout (2007)

The Lookout (2007)

Dramë Krim Thriller  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
The Lookout (2007)
HD
IMDb: 7.0
99 min

Kris është një atlet premtues i shkollës së mesme, jeta e të cilit është kthyer me kokë poshtë pas një aksidenti tragjik. Ndërsa përpiqet të mbajë një jetë normale, ai…

Country:
HD A Walk Among the Tombstones (2014) 2014 6.5
A Walk Among the Tombstones (2014)
A Walk Among the Tombstones (2014)

A Walk Among the Tombstones (2014)

Dramë Krim Mister Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
A Walk Among the Tombstones (2014)
HD
IMDb: 6.5
114 min

Katër mike të ngushta shkojnë diku për të provuar verë dhe shumë shpejt e gjejnë veten duke luftuar për jetët e tyre.

Country: